Σύνδεση

Affiliate Programme

Συμμετάσχετε στο Affiliate Programme της SumUp

Η SumUp, ο κορυφαίος πάροχος φορητών τερματικών POS στη Ευρώπη, μαζί με το νέο τερματικό SumUp Air, αποφάσισε να λανσάρει και το Affiliate Programme της.

Το φορητό τερματικό SumUp Air επιτρέπει στους εμπόρους να δέχονται όλες τις δημοφιλείς χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες, ενώ συνδέεται εύκολα με όλα τα smartphone και τα tablet μέσω Bluetooth 4.0. Το φορητό τερματικό μας είναι έως και 10 φορές πιο φθηνό από τα παραδοσιακά τερματικά POS και το μοναδικό κόστος για εσάς είναι μόνο €39.

Η SumUp διαθέτει ένα εκτενές δίκτυο γνωστών συνεργατών σε όλη την Ευρώπη, συμπεριλαμβανομένης της UBS, της Tupperware, της DHL και πολλών ακόμη.

Το νέο affiliate programme της εταιρείας μας αποτελεί μέρος μιας μεγάλης marketing καμπάνιας στις βασικές αγορές μας, ώστε να ενισχύσουμε τις πωλήσεις του φορητού τερματικού Air ακόμη περισσότερο. Συμμετάσχετε τώρα!

Τα οφέλη σας

  • Προμήθεια: Κερδίστε έως και €30 για κάθε αγορασμένο τερματικό Air! Θα σας καταβάλουμε €20 για κάθε παραγγελία, συν €10 για κάθε παραγγελία εάν επιτύχετε τουλάχιστον 10 παραγγελίες εντός μίας εβδομάδας.

  • Ισχυρά διαφημιστικά: Δείτε τη μεγάλη ποικιλία διαφημιστικών της SumUp και τους συνδέσμους κειμένων.

  • Τέλεια εξυπηρέτηση: Γρήγορη και προσωπική υποστήριξη από την Affiliate ομάδα της SumUp.

Ξεκινήστε τώρα!