Συνεργαστείτε με τον κορυφαίο πάροχο φορητών τερματικών

Δείτε μερικά από τα success stories των συνεργατών μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μαςΔείτε Success Stories

Μεγάλες εταιρείες

Η συντήρηση πολλαπλών τερματικών είναι ακριβή λόγω των μηνιαίων χρεώσεων. Η SumUp μπορεί να σας παράσχει προσωποποιημένες λύσεις για τις ανάγκες σας χάρη στην ευελιξία της. Για τους εταιρικούς πελάτες, η SumUp παρέχει επίσης λύσεις SDK και API.

Εταιρείες που εμπιστεύονται την SumUp

Πάροχοι λογισμικών

Οι πληρωμές είναι δύσκολες, αλλά όχι για την SumUp. Οι συνεργάτες μπορούν να χρησιμοποίησουν τα SDK μας για iOS, Android και Windows ή το eCom API για να επιτρέψουν στους εμπόρους την αποδοχή καρτών εντός της εφαρμογής ή της ιστοσελίδας τους μέσω των τερματικών μας.

Για τις πλήρεις προδιαγραφές επισκεφθείτε τη σελίδα SumUp for Developers.

Πάροχοι λογισμικών που εμπιστεύονται την SumUp

Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα

Η SumUp συνεργάζεται με χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και παρέχει στους πελάτες τους μια ολοκληρωμένη λύση φορητών τερματικών. Η διάθεση των τερματικών, στα πλαίσια των συνεργασιών, γίνεται μέσα σε λίγες μέρες.

Χρηματοπιστωτικά ιδρύματα που εμπιστεύονται την SumUp

Συνεργάτες λιανικής πώλησης

Η SumUp παρέχει ένα σύγχρονο εργαλείο για όλες τις ομάδες επαγγελματιών, το οποίο συμπληρώνει τη γκάμα προϊόντων των καταστημάτων λιανικής. Το προϊόν είναι εξαιρετικά ελκυστικό χάρη στη μοντέρνα συσκευασία του και την αναλυτική περιγραφή των χαρακτηριστικών του.

Καταστήματα λιανικής που εμπιστεύονται την SumUp

Συνεργάτες που μας συστήνουν

Θέλετε να παράσχετε στους πελάτες ή στα μέλη σας φοητά τερματικά τελευταίας τεχνολογίας; Τότε έχετε έρθει στο σωστό μέρος. Είτε πρόκειται για υπαίθρια αγορά, ιατρικό σύλλογο ή προσωπικό απευθείας πωλήσεων, η SumUp έχει τη λύση για την επιχείρησή σας.

Συνεργάτες που συστήνουν την SumUp

Επικοινωνήστε μαζί μας και μάθετε περισσότερα για τις συνεργασίες της SumUp

Επικοινωνήστε μαζί μας